''23 Nisan Çocuk Atletizm Yarışmaları'

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ

AKIL VE ZEKA OYUNLARI YARIŞMASI

Ağu

Okul müdürümüz Hasan Caner YILMAZ, Biga Tevfik Emin Başarır İlkokulu Müdürü olarak atanmasından dolayı, görevini yeni okul müdürümüz Ali ÇETİN'e devretti. Her iki müdürümüze de yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Ağu

2022/2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sonu Karne törenimizi gerçekleştirdik. Yıl boyunca gerçekleştirilen başarılı çalışmaları belge, madalya ve plaketle ödüllendirdik. Tüm okul paydaşlarımıza iyi tatiller diliyoruz.

May

Öğrencilerimize kütüphaneyi tanıtmak ve kitap okuma kültür ve alışkanlığını kazandırmayı hedeflediğimiz, "Kitap Bizi Çağırıyor" projemizi uygulamaya devam ediyoruz. Proje kapsamında bu kez 2/B sınıfı öğrencilerimiz ve  velileriyle ilçe halk kütüphanesine gidip üye olduk, ödünç kitap aldık, okumaya başladık.  Devamı ise piknik ve eğlence.

May

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği Geleneksel Çocuk Oyunları Şenliğinin ilkokullar arasında Biga Kapalı Spor Salonunda yapılan ilçe finali tamamlandı. Çocukların hem yarıştığı, hem de eğlendiği finaller sonucu "Bayrak yarışı" kategorisinde okulumuz ilçe 1. oldu.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz ve misafirlerimiz, program boyunca, müzikli gösteriler, şarkılar, şiirler ve muhteşem görsel şovlarla doyasıya eğlendiler. Emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Baharın müjdecisi Nevruz Gününü de içine alan hafta kutlanan, Türk Dünyası ve Toplulukları Haftası kapsamında, okulumuzda düzenlenen tören ve etkinliklerle, öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenlerimiz oldulça keyifli anlar yaşadılar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü münasebetiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu ve Anafartalar kahramanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canlarını veren tüm şehitlerimizi minnetle, şükranla anıyoruz.