Ekm

2022 Yılı Amatör Spor Haftası  etkinlikleri Kutlama Programı kapsamında, 04/10/2022  salı günü ilçemizdeki ilkokullar arasında düzenlenen, "Mendil Kapmaca" yarışmalarında ilçe 1. olan 4/A sınıfı öğrencilerimizi ve öğretmenleri Murat BOZDEMİR'i tebrik ediyoruz.

Eyl

Öğrencilerimizle buluşmanın, okulumuza kavuşmanın heyecanıyla başladığımız 2022-2023 eğitim öğretim yılı boyunca, tüm öğrencilerimize, velilerine ve personelimize sağlık ve başarılar diliyoruz.

Haz

2021/2022 Eğitim-Öğretim Yılı Sonu Karne törenimizi gerçekleştirdik. Yıl boyunca gerçekleştirilen başarılı çalışmaları belge, madalya ve plaketle ödüllendirdik. Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Okulumuz öğrencilerine orman sevgisi kazandırmak ve ormanlarımızın önemi ve korunması hakkında farkındalıklarını artırmak amacıyla Çatkapı Tiyatro grubu oyuncuları tarafından tiyatro gösterimi yapıldı.

May

Atatürk´ün milli mücadeleyi başlatmak üzere Samsun´a çıkışının 103. yıldönümünde19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Öğrencilerimiz ve misafirlerimiz, program boyunca, müzikli gösteriler, şarkılar, şiirler ve muhteşem görsel şovlarla doyasıya eğlendiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Baharın müjdecisi Nevruz Gününü de içine alan hafta kutlanan, Türk Dünyası ve Haftası kapsamında okulumuzda düzenlenen tören ve etkinliklerle, öğrencilerimiz, velileri ve öğretmenlerimiz oldukça keyifli anlar yaşadılar.

May

Öğrencilerimize vatan sevgisi ve milli tarih bilinci aşılamayı amaçladığımız ve her yıl düzenlediğimiz Çanakkale Savaşları Tarihi Alan gezimizi, 4. sınıflarımız ve velilerimiz gerçekleştirdik.

Nis

Orman Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde başladığımız ve 6 yıldır 1. sınıflarımızla uyguladığımız "Benimle Büyür müsün" Projesi artık "Dünya Yeşilse Güzel" adıyla sürecek. Projemiz kapsamında bu yıl da, katılım sağlayan öğrencilerimizin bahçelerine, fidan dikimi çalışmalarımıza başladık. Proje uygulama takvimimize göre öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte, 7 öğrencimizin evlerinin bahçesine meyve fidanlarımızı  diktik. Fidanlarımızın dikim işi bitince yine 4 yıl boyunca belirli zamanlarda sınıfça gidip, fidanlarımızın gelişim kontrollerini yapacağız. Öğrencilerimize çevre bilinci, ağaç ve doğa sevgisi kazandırmayı amaçladığımız etkinliğimize katkı sunan tüm paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Proje kapsamında bugüne kadar 56 öğrencimizin bahçesine 56 meyve fidanı dikmiş durumdayız.

Nis

Turnuvaya katılacak futbol takımımıza başarılar diliyor, tüm sporculara kazasız maçlar.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinlikleri kapsamında; öğrencilerimize milli, manevi ve tarihi önemini kavratmak, vatan, millet, bayrak sevgisi ve saygısını geliştirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen okulumuzda düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Tüm öğrencileirimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında ülkemizdeki bütün okullarda eş zamanlı olarak yapılan deprem tahliye tatbikatı 04 mart cuma günü okulumuzda da başarıyla gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Atatürk´ü, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde özlemle, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Kas

2021-2022 eğitim öğretim yılı okul aile birliği genel kurul toplantısı  gerçekleştirildi. Katılımlarından dolayı tüm velilerimize, başarılı çalışmaları için eski yönetim ve denetim kurulu üyelerine teşekkür eder, seçilen yeni yönetim ve denetim kurulu üyelerine başarılar dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılında başta kurucumuz büyük önder Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm şehit ve gazilerimizi şükran ve minnetle anıyor, bayramınızı kutluyoruz.