Ekm

Boyası yıpranan okul dış duvarlarımızı boyayarak, okulumuzun görsel olarak daha güzel görünmesini sağladık.

Ekm

8 takımın mücadele ettiği turnuvada tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Ekm

Hayvanları Koruma Gününde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Program yaptık, pano hazırladık, ağaçlara yem astık, kedi ve köpeklerimizi besledik, öğrencilerimiz tarafından okulumuza getirilen sevimli dostlarımızla tanıştık.

Ekm

Öğrencilerimiz için okulumuzu daha güvenli hale getirme çalışmalarımız sürüyor. Bu kapsamda öğrencilerimiz için tehlike oluşturabilecek klasik demir kapı kollarımızı, bariyerli, daha az çıkıntılı ve plastik kollarla değiştirerek daha güvenli bir hale getirdik. Kazasız günler diliyoruz.

Ekm

15 Temmuz Demokrasi Zaferini, çeşitli etkinliklerle kutladık.

Eyl

05 - 06 eylül 2019 tarihleri arasında, 2 gün süresince anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin okula uyum çalışmaları ile başlayan 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı, 09 eylül 2019 pazartesi günü tüm paydaşlarımızla resmen başladı. Her yıl okulların açıldığı ilk hafta okullarda kutlanan İlköğretim haftası, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte okulumuzda da kutlandı. Programda günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapıldı, şiirler okundu birinci sınıf ve anasınıfına yeni başlayan öğrencilerimize 4. sınıf öğrencileri tarafından hoş geldiniz çiçeği verildi.Yeni eğitim ve öğretim yılının okulumuz, şehrimiz ve tüm ülkemize hayırlı olmasını temenni ederiz.

Ekm

02 Eylül de bakanımız sayın Ziya SELÇUK'un açılış konuşmalarıyla başlayan mesleki çalışma programımız, öğretmenlerimizin de katılımıyla,  2019/2020 eğitim öğretim yılının planlamasının yapıldığı toplantılarla devam etti.

Ağu

Bayrağımızı özgürce göklerde dalgalandıran ve bağımsızlığımızı perçinleyen 30 Ağustos Zaferinin yıl dönümünü birlik ve beraberlik içerisinde milletçe coşkuyla kutluyoruz.Bu büyük zaferin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz.

Haz

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı yıl sonu karne töreni 14/06/2019 tarihinde okulumuzda yapıldı.

Karne törenine Kaymakam Mustafa CAN, Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri YALÇİNÖZ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan BİLEN, Şube Müdürlerimiz Ebru KAYA ve Duygu Çevirgen UZUN, İlçe Protokolünün katılımıyla gerçekleşti.

Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Öğrencilerle sohbet ederek karnelerini verdiler. Öğrencilerimizin kültürel ve akademik anlamda çok başarılı bir yıl geçirdiklerini belirttiler,  tatil tavsiyelerinde bulundular ve güzel bir tatil geçirmelerini dilediler.

May

Birlik ve beraberlik, dostluk ve samimiyet, sevgi, saygı ve paylaşım duygularının hakim olduğu, iftar programımıza iştirak eden tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz.

May

Öğrenclerimize hayvan sevgisi aşılamak amacıyla temin ettiğimiz kedi evimiz, misafirlerine hizmete başladı.

May

Atatürk´ün milli mücadeleyi başlatmak üzere Samsun´a çıkışının 100. yıldönümünde19 Mayıs Atatürk´ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

May

Okulumuzda, müfredatın gerektirdiği derslerin kazanımlarının yanında, yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin sosyal, kültürel ve sanatsal yönlerini de geliştirmeye yönelik düzenlediğimiz, "Yabancı Dil, Halk oyunu, Resim, Satranç ve Kuran eğitimi" olmak üzere toplam 5 alanda kurs ve ders dışı eğitim faaliyeti başarıyla tamamlandı. Halk Eğitim Merkezi destekli açılan kurslarımızın tamamlanmasıyla katılımcı öğrencilerimize belgelerini verdik.

May

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında "Hayaller İçin Engel Yoktur" sloganıyla düzenledikleri program için, özel eğitim sınıfı öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

May

Sinema salonuna çevirdiğimiz bir dersliğimizde, sosyal etkinlikler kapsamında, kendilerine uygun, belgesel tadında, 4 boyutlu harika bir animasyon filmi izlediler öğrencilerimiz bugün. Çok keyifli anların yaşandığı etkinlikte,  hem eğlendik, hem de öğrendik.